Back to our website Check availability and book now
Overnachten Musical De Tocht

Overnachten Musical De Tocht

Heeft u kaarten voor spektakel musical De Tocht? Boek dan een overnachting bij ons en combineer een avond theater met een fantastisch bezoek aan het centrum van Leeuwarden.

In een spectaculaire muzikale theaterbeleving neemt Musical De Tocht je mee in het indrukwekkende verhaal van vijf vroegere schaatsvrienden die elkaar in de loop der jaren uit het oog verloren zijn. Maar in hun jongere jaren deden ze elkaar een belofte: als De Tocht ooit nog een keer komt, dan rijden we hem samen uit. Belofte maakt schuld, zeker aangezien één van de vrienden een geheim bij zich draagt, waardoor er veel meer op het spel staat dan enkel het halen van het kruisje. 

Is de band van vroeger sterk genoeg of verliezen ze op de Bonkevaart meer dan ze vooraf hadden kunnen bedenken? Musical De Tocht vertelt een verhaal van afzien, passie, verbroedering en keuzes maken. De Elfstedentocht als metafoor voor het leven. Vallen en opstaan, samen en alleen. Met indrukwekkende muziek, pakkende liedteksten en het ijzingwekkende mooie decor van de Friese elf steden. 

Bron: https://spektakel.musicaldetocht.frl/spektakelmusical-de-tocht/musical

This is our own website with the best price. Click here for our accommodations or ask us your question.

Published 08-01-2023 / Copyright © De Olde Signorie